"Uw specialist in hout zoals Douglas & Oregon, parket, laminaat, kurkvloeren, isolatiematerialen, plafond-muurbekleding voor kleinhandel, groothandel, ..."

Houthandel Lecour C in Harelbeke (Kuurne, Kortrijk)

Wij bieden houtproducten en plaatmaterialen aan Groothandelaars en particulieren 

Bent u op zoek naar panlatten, houten vloeren, terrasplanken, parket en laminaat? Of bent u op zoek naar isolatiemateriaal, gipsplaten en kurkvloeren? Bij Houthandel Lecour C vindt u echt alles … en meer. Sinds 1919 dragen wij onze ervaring over van vader op zoon. En zijn we pas tevreden als ú dat bent. Van groothandelaar tot particulier: in ons magazijn denken we aan iedereen.

Bezoek nu onze showroom in Harelbeke!

Panlatten 

Panlatten voor uw dak? Daarmee overtreft Lecour C iedereen. Voor al onze latten gebruiken we hoogstaand Scandinavisch hout met een onklopbare reputatie. Zo legt u een stevige basis voor de pannen van uw keuze. 


Van advies tot levering 

Onze winkel heeft een enorme oppervlakte. Daarom wijzen onze medewerkers u graag de weg en helpen ze u met al uw vragen. Vond u wat u zocht, maar niet helemaal in de juiste maat? Dan zorgen wij in onze houtzagerij voor het maatwerk. En het transport? Laat dat maar aan ons over. Onze chauffeur brengt al uw materialen precies waar u ze hebben wilt.

KOM VANDAAG NOG LANGS IN Harelbeke EN ONTDEK ONS RUIME ASSORTIMENT.

Contacteer ons